be my friend

Wednesday, June 9, 2010

Dinner with Dominos

Masa baca blog Lin, terus terliur tengok dia cite pasal pizza.. Emm teringat terus kat Dominos..Dial je 1300888333...The whole family is the loyal customer to Dominos..I think dari dulu sampai sekarang kalau ada anugerah, kami boleh dapat award as the loyal customer lah..



Abang Luqman dan Abang 'Imran sedang khyusuk makan..Tapi ABang Irfan kata dia dah kenyang...


Vege galore


Chicken pepperoni

Today, ibu belanja makan large chicken pepperoni thin crust, regular vege galore, cinnamon stick, hot and spice chicken wings, and apple juice. RM64.10 sumenya..But, i just noticed tak abis, because the kids dah took dinner tadi..Tak pe esok boleh jadi breakfast...

5 comments:

  1. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
    Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

    P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
    DISINI

    "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
    Wallahualam.

    "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

    Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

    ReplyDelete
  2. chicken peperoni thin crust memang la sedap kalo dimakan waktu panas...

    ReplyDelete
  3. Thank you Bujang Susah kasal singgah blog saya.Very2 young bloger.Tp saya suka share infos with others..Kira tupun macam ilmukan..

    Ita, chicken peperoni ni mmg menu wajib..sumenya suka.

    ReplyDelete
  4. Waaaahhhh....Lin pun terliur gak la tengok pizza Dominos nih...tapi Dominos takde kat Alor Setar...Pizza Hut jer ada hehehe....

    ReplyDelete
  5. Ooo ye ke Lin..tak pe, nanti dtg ke Shah Alam, akak blanja...Akak pun tak penah makan kat kedai..MESTI ada delivery...

    ReplyDelete