be my friend

Thursday, June 17, 2010

Aroma Ikan Bakar, Jeram, Selangor

Di mana???


AROMA IKAN BAKAR
Jalan Jati, Pantai Jeram,
Kuala Selangor, Selangor

Tel: 017-316 3117

Sebenarnya dah lama dah pergi ke restoren ni..Tapi tak terbuat - buat N3 pasal nya..Tetiba, geng - geng MyEstima nak buat TT, baru lah tercari - cari gambar - gambar masa kitarang pergi makan dulu... Yelah katanya nak jadi Tok Ketua ke tempat ni...Malangnya maybe banyak gambar dah terdelete...

Pemandangan di bagan berdekatan restoren.

Pemandangan pantai yang ada di depan restoren

Pintu gerbang di kawasan berdekatan

Dah abis makan baru teringat nak amik gamba




Tempat ni agak tersorok ke dalam dan berada di tepi pantai. Restoren ini dibuat lebih kurang jam 5 petang hingga larut malam.. Dinasihatkan datang awal kerana keadaan di sini agak sesak dengan pelanggan..Ada disediakan surau.. Dapatkan juga panduan anda di sini..

Para pelanggan boleh memilih seafood yang dikehendaki dan memesan jenis masakan yang disukai..Pilihlah yang anda sukai...

Ingatan buat semua: Tempat keretanya agak terhad.. Jadi siapa cepat, dapatlah park berdekatan kawasan restoren..



2 comments:

  1. bujang susah..tu dah lama dah.. kalau nak, jom join Saturday nite ni...

    ReplyDelete