be my friend

Thursday, May 20, 2010

Big table again...

Birthday boy bersusah payah memotong brownies tu..

Today, Tok ngah punya birthday yang ke berape ek??? Emmm 61 kot....and last nite, Muhammad Irfan dah mendendang birthday song untuk Tok Ngah. Siap tiup lilin lagi..This morning, he message me that he and Chef Nadia akan masak for our dinner. Well big table again tonite..

After waiting till 2230pm, diarang still tak nampak muka..Aiikk!! banyak tu masak agaknya... Our guests from Setapak dah sampai tu... Then at last, Chef Nadia and Tok Ngah sampaiiiiii....Wow!!! banyak tu 'atanan' yang dibawak..eemmmm....

Tengok je lah our big table...Sumenya ditaja oleh Tok Ngah and Chef Nadia.. sampai ke air 2nya..Sedapppp..tima kasih..Nanti buat lagi ye..Kami sume memang berselera lah malam tadi..yelah..sume dah kebuluran...


Nasi and chicken bryani cook by Tok Ngah.


Tak pe lagi boleh makan banyak..Kalau tak kesian kat Chef..Kenalah appreciate kan...Lagipun rezeki jangan ditolak....


Baked veges

Roasted chicken...


This menu is really make our stomachs happy..so yummmy....


Desserts ni pun sponsored by diarang...
Tempahan dari Cik Eni

Meanwhile, Chef Zura busy making two cakes. One for Cik Eni untuk Teacher's Day celebration and the other one untuk Cik Eli..ini kes nak membesarkan punggunglah...

Hai...next week ada lagi sambutan hari jadi..well cam ne nak kuruskan badan tuh..raya nak sampai, pinggang masih straight je lagi ni....

No comments:

Post a Comment