be my friend

Monday, July 5, 2010

Lagi cupcakes...For birthday

This time i wanna upload the cuppies for birthday...Kebanyakannya menggunakan butter cream..Minimum order for the cuppies is 16 cuppies for M size.. It just cost you RM48.






Kalau 25 cuppies RM70. Mana - mana tambahan, selalunya mengikut permintaan pelanggan. Cake flavor biasanya menggunakan chocolate marble, orange vanila, and chocolate moist...INSYALLAH sedap..Sebenarnya ada banyak lagi contoh, tapi sempat load yang ni aje..

4 comments:

  1. macam sedap kek buatan cikgu~ huhu~ nanti2 nk tempah gak laa....

    ReplyDelete
  2. Mohd.

    sorry ye lamabt reply. Blog ni dah lama tak update. Kalau nak g sini

    http://yan-yanjournal.blogspot.com/

    cuppies tu kalau nak, mai lah rumah.

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete