be my friend

Friday, April 23, 2010

Make over by Elianto











Konon singgah Plaza Masalam lepas swimming nak beli beras..Tapi sebelum tu, me, Chef Zura





and her assistant, Chef Nadia, our cousin, pegi dok ngap dulu...Pusing - pusing kejap, lalu





singgah di Elianto..Hajat ati nak cari lip gloss..dah nak abis...













*****BLUSHER*****









*****Eye shadow / eye brows*****








Tup - tup budak dua ekoq tu suruh aku buat make over..Mula - mula segan, tapi punya lah





peramah salesgirl tu, akhir nya aku ngikut kata je...




















*****Nanie, the friendly and sweet salesgirl*****











Gara - gara cair duk dengaq Nanie pujuk, melayang my 120 bucks..But, memang aku nak pakai





pun. Anyway, thanks to Nanie yang sudi meng make over kan my face ni..Dia siap promote lagi,





anyone yang nak dia solek kan for any function, can see her and she will charge just 50 bucks..





cheap one looo...











Kalau nak jumpe Nanie yang very friendly ni dia ada kat Kiosk Plaza Masalam,





Ground Floor,





Section 9, Shah Alam.....depan Habib...







No comments:

Post a Comment