be my friend

Saturday, January 23, 2010

Ikan bakar belakang Istana Negara....

Today, we decided to have a visit Lina yang sedang be'rehat- rehat' at Prince Court Hospital..So before kuar umah, we just had light breakfast..Sure we wanted to eat out..So after searching, hubby took us here...Sesapa yang tak penah cuba, well tempat ni mmg sedap..Harga murah je..cuma berebut tempat lah...






Tapi kami tak pegi kedai ni, sebelah dia...




Ikan pari, sotong, dan ikan keli...perrgghhhh

Sempat lagi posing




Ikan keli bakar....









Cik Ju dgn abg Luqman
ABC looks so tempting


Full
The end........
Nak lebih specific lagi, u have to enter Jalan Bellamy to go to this place. This place is behind Istana Negara. Bit crowded during lunch, week days..Especially office hours. So better go there during weekends..Pun penuh sometimes..But gud luck....



Saturday, January 16, 2010

Dating dengan my dearest sugar daddy....

Tadi decide nak p dating dgn hubby...lepas tu ingat nak p urut kaki kat tpt biasa....Lepas urut, perut lapaq...Eemmmm apa lagi jom p OUTBACK STEAKHOUSE...heeee



Dah lama tak sini, rupa2nya cantik dah tempat - tempat makan kat sini..Mcm kat oberse je....Alah kat Bukit Bintang...


Kena masuk ke dalam sikit..Kena jalan lebih sikit..Nak makan steak..kolestrol tu..jadi biar jalan jauh sikit...




Kenapalah kalau kita sendiri goreng mushroom takjadi cam ni????


Sayur ijau cam ni pun kita rasa sedappp!!!

Steak dia...eemmmm ok lah..tp zura buat lg terangkat...






For those who like to have western food, this place is highly recommended. But the price bit mahallah...If dating dgn tersayang, oklah....Enjoy your meal...